Om mig

Livet är aldrig en rak linje. Ibland går det uppåt, ibland nedåt. Saker förändras hela tiden och ibland så får man kämpa för att behålla saker vid liv. Men om man verkligen älskar något så är varje kamp för det alltid välkommen, eller hur?

Untraveled skapades av två personer för fyra år sedan men det är bara jag, Antonella, som fortsätter med sidan.Det tog mig ett helt år (om inte mer) att ta tag i den här hemsidan igen men när man hittat en kallelse, något man verkligen brinner för så släpper man det inte. Man tar tag i det, man gör det ännu bättre!

Jag är född och uppväxt i Sverige i ett 50% svenskt och 50% grekiskt hem och har nu bott i Grekland och Aten sedan jag gick ut gymnasiet. Min hobby till att resa med min bil och till att fotografera resulterade i Untraveled.

Den här sidan skapades med mycket kärlek. Kärlek till Grekland, Aten, det grekiska folket, maten men även kärlek till resor och till att dela med mig av mina äventyr. Jag vill nu dela med mig av den kärleken jag har till Grekland och Aten och uppmärksamma om deras potential som besöksmål. Mitt mål är och har alltid varit att kasta ett sken över de mer okända platserna som det inte alltid talas om. Från min bas i Aten vill jag göra er medvetna om att det finns mycket mer att se och göra än vad den typiska guideboken säger.

Ni som följt Untraveled under de senaste åren vet att jag mest skriver om Grekland och Aten vilket jag fortfarande så klart kommer göra. Det jag kommer lägga till är mer smått och gott, mer tips till er om resturanger, hotell, barer runt om i Grekland. Ni kommer också få följa med mig på resor till andra länder men också lite mer i min vardag i Grekland eller vart än jag nu råkar befinna mig i världen.

Välkomna till ett nytt Untraveled som förhoppningsvis tar er ännu längre!

Missa inte kommande
resmål!

Fyll i din e-mail så får du ta del av våra nya inlägg.